JÄRJESTYKSENVALVONTA
PALOVARTIOINTI
ALKUSAMMUTUSKOULUTUKSET
ELÄMYS -JA TAPAHTUMAPALVELUT
HENKILÖSTÖPALVELUT

Tuotteet ja palvelut

Tuliturvan henkilökunta koostuu ammattitaitoisista Vapaapalokuntalaisista ja palomies-sairaankuljettajista. Osaava ja kokenut henkilökuntamme on myös ensiapukoulutettu.

Järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvojamme toimivat pääsääntöisesti yksityistilaisuuksissa. Vastuullamme on yleensä mm. yleisen järjestyksen valvominen, kulunvalvonta, narikka, ensiapupiste sekä paloturvallisuus.

Yksityistilaisuudet vaativat yleensä hieman "enemmän" henkilökunnaltamme ja sovimmekin asiakkaamme kanssa yhdessä toimintatavoista ja tilaisuuteen sopivasta vaatetuksesta. Järjestyksenvalvojamme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita, joilta sujuu myös vieraskielisten asiakkaiden palvelu.

Palovartiointi

Olipa kyseessä juhlat, asiakastilaisuus, urheilutapahtuma tai messut, ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme varmistaa, että vieraanne voivat nauttia turvallisesti järjestämästänne tilaisuudesta. Tapahtumapaikan turvallisuuskartoitus ja ennaltaehkäisevä toiminta ovat onnistuneen tilaisuuden perusta. Paloturvallisuudesta vastaava tiimimme huolehtii lisäksi tarvittaessa ensiapuvalmiudesta tilaisuuden aikana.

Alkusammutuskoulutukset

Tarjoamme henkilökunnallenne yksilöllistä paloturvallisuuskoulutusta, joka antaa valmiudet taltuttaa oikeaoppisella ja nopealla toiminnalla yritystänne uhkaavat riskitekijät. Määrätietoinen alkusammutusvälineiden käyttö on osa henkilöstönne ammattitaitoa. Näitä opittuja taitoja voidaan hyödyntää myös työpaikan ulkopuolella, jokapäiväisessä elämässä.

Tuliturvan valmiiden koulutuspakettien lisäksi räätälöimme yrityksellenne juuri sellaisen kokonaisuuden, joka vastaa yrityksenne ja henkilökuntanne tarpeita. Tuliturva toimittaa kaiken  koulutuksessa käytettävän materiaalin, aina sammuttimista koulutettavien varusteisiin saakka.

Elämys- ja tapahtumapalvelut

Yhdistä huvi ja hyöty! Tuliturva toteuttaa yrityksenne virkistyspäivät ja teemajuhlat alusta loppuun saakka. Rakennamme asiakkaamme ja yhteistyöyritystemme kanssa unohtumattoman koulutus- ja elämyspäivän, joka pitää sisällään tapahtumapaikan ja sisällön, ruoan ja juoman ja vaikkapa saunan.

Henkilöstöpalvelut

Puuttuuko tilaisuudestanne tai tapahtumastanne henkilökuntaa? Promo-henkilöt, baarikärpäset, VIP-kaitsijat? Vuokraamme ammattitaitoisia tekijöitä käyttöönne, lähes mihin tehtävään tahansa.

Yhteistyökumppanit

Base Event Productions Oy
Tapahtumamarkkinointi- ja cateringyritys Base Event Productions Oy suunnittelee ja toteuttaa erilaiset tapahtumat sekä elämyspalvelut yrityksille.